Bli en del av vår supportorganisation

Affärsverksamheten på Gernandt & Danielsson vilar på en kompetent och effektiv supportorganisation. Medarbetarna i vår supportorganisation har som främsta uppgift att supportera våra jurister och skapar därigenom mervärde för våra klienter.

Gernandt & Danielsson är en spännande arbetsplats för många yrkeskategorier. Vår supportorganisation omfattar bland annat administrativ support, bibliotek, ekonomi, HR, IT, KM, kontorssupport, kommunikation och marknad samt reception och konferensavdelning. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och vill att alla våra medarbetare ska känna sig stolta över sitt arbete. För dig som attraheras av ett högt tempo, har ett positivt sinne och en utpräglad känsla för service kan vi erbjuda en spännande arbetsplats i ett team som jobbar mot samma mål. Vi annonserar lediga tjänster inom vår supportorganisation när behov uppstår, men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. 

Vill du bli en del av G&Ds supportorganisation?

Vi växer och vill satsa ännu hårdare på vår supportorganisation. Därför söker vi nu två nya medarbetare till vårt people & performance-team; en people manager och en head of business support. Lockas du av tanken att få vara med och utforma din egen roll på en byrå som utvecklas och växer? Då har vi tjänsterna för dig.  

"Att få arbetslivserfarenhet samt en inblick i den juridiska världen direkt efter studenten är både inspirerande och utvecklande."

Cornelia Pröckl Steen
Junior Legal Assistant

Arbetsplats och kultur

Det finns många anledningar till varför vi trivs på Gernandt & Danielsson. Tillsammans har vi enats om att vår unika företagskultur vilar på tre pelare.

Vi strävar efter perfektion 

Klienten och klientnyttan av våra tjänster är utgångspunkten för vår verksamhet. Vi har agerat rådgivare i flera av de största och mest komplexa transaktionerna och tvisterna som förekommit i Sverige. För att överträffa våra klienters höga förväntningar måste vi leverera juridisk rådgivning på toppnivå. Det är på den grunden vi har byggt vårt goda rykte, som kontinuerligt bekräftas i oberoende nationella och internationella rankningar. Tillsammans är vi stolta över att ha ett klientfokus som karaktäriseras av högsta kvalitet, lojalitet och tillgänglighet.

Vi investerar i dig

Våra medarbetare är byråns mest värdefulla tillgång och kärnan i vårt erbjudande är vår förstklassiga professionella utbildning. Anledningen är enkel; vi vill att du ska utvecklas maximalt som affärsjurist. Du får från första dagen arbeta med stora, komplexa och internationella ärenden tillsammans med några av Sveriges högst rankade affärsjurister. Eftersom våra projektteam är små och sammansvetsade kommer du direkt att arbeta nära Partners och andra erfarna jurister. Vi uppmuntrar dessutom alla unga jurister att arbeta parallellt med flera verksamhetsområden, inte bara ett. Vi tror att det ger dig den bästa möjliga starten på din karriär. Din professionella utveckling kommer att belönas med mycket konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

Vi gör det tillsammans

Varje medarbetare är avgörande för att vi ska kunna nå vår vision. Hos Gernandt & Danielsson får du ta del av en arbetsmiljö som kännetecknas av sin starka laganda och inkluderande kultur. Hos oss finns det plats att stå ut som individ och bygga personliga relationer med varje enskild medarbetare. Genom att medvetet växa organiskt och framförallt rekrytera jurister direkt från universiteten har vi lyckats behålla och förstärka vår unika företagskultur.

Stockholm

Hamngatan 2
111 47 Stockholm Vägbeskrivning karriar@gda.se +46 8 670 66 00

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor