Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss?

Vi är måna om relationen med dig som student. För dig som är nyfiken på hur det är att arbeta hos oss finns det flera möjligheter redan under studietiden. Många av våra jurister har etablerat sin allra första kontakt med byrån på detta vis.

Juridiskt jobb under studierna

För dig som redan under studierna vill testa hur det är att arbeta hos oss i skarpt läge finns det flera möjligheter. I våra tjänster får du uppleva hur det är att arbeta med riktiga klientuppdrag. Samtidigt får du även delta vid våra utbildningar och event. Majoriteten av de nyutexaminerade jurister vi anställer har arbetat eller praktiserat hos oss redan under studietiden.  

  • Support Trainee
  • Research Trainee
  • Summer Trainee
  • Thesis Trainee

Läs mer om tjänsterna nedan och under lediga jobb! 

Support under studierna

Dina studier är viktiga för oss och vi vill därför underlätta din studietid så mycket som möjligt. Genom att delta i våra program får du bland annat en fadder hos oss samt en unik plattform för nätverkande, utbyte av erfarenheter och diskussion kring framtida karriärvägar. 

  • G&D Mentorship Program
  • G&D Thesis Scholarship

Läs mer nedan samt under lediga jobb.

G&D Insight

Alla har vi i kontakten med representanter från affärsjuridiska byråer mötts av repliker som ”ingen dag är den andra lik”, ”arbetsbelastningen går i vågor” och ”hos oss är det högt i tak”. Har du funderat på vad replikerna egentligen betyder? Genom G&D Insight samlar vi alla våra event, vilka ger dig en ärlig bild av vad en framtid på affärsjuridisk byrå kan innebära. Eventen arrangeras både på vårt kontor i Stockholm och ute på Sveriges olika juristprogram.

"En för oss riktigt lyckad och långsiktig rekrytering innebär inte bara att vi hittar en för oss klockren kandidat, utan lika mycket att Gernandt & Danielsson är det självklara valet för dig."

Johanna Lindholm
Advokat & Talent Development Counsel 

Arbetsplats och kultur

Det finns många anledningar till varför vi trivs på Gernandt & Danielsson. Tillsammans har vi enats om att vår unika företagskultur vilar på tre pelare.

Vi strävar efter perfektion 

Klienten och klientnyttan av våra tjänster är utgångspunkten för vår verksamhet. Vi har agerat rådgivare i flera av de största och mest komplexa transaktionerna och tvisterna som förekommit i Sverige. För att överträffa våra klienters höga förväntningar måste vi leverera juridisk rådgivning på toppnivå. Det är på den grunden vi har byggt vårt goda rykte, som kontinuerligt bekräftas i oberoende nationella och internationella rankningar. Tillsammans är vi stolta över att ha ett klientfokus som karaktäriseras av högsta kvalitet, lojalitet och tillgänglighet.

Vi investerar i dig

Våra medarbetare är byråns mest värdefulla tillgång och kärnan i vårt erbjudande är vår förstklassiga professionella utbildning. Anledningen är enkel; vi vill att du ska utvecklas maximalt som affärsjurist. Du får från första dagen arbeta med stora, komplexa och internationella ärenden tillsammans med några av Sveriges högst rankade affärsjurister. Eftersom våra projektteam är små och sammansvetsade kommer du direkt att arbeta nära Partners och andra erfarna jurister. Vi uppmuntrar dessutom alla unga jurister att arbeta parallellt med flera verksamhetsområden, inte bara ett. Vi tror att det ger dig den bästa möjliga starten på din karriär. Din professionella utveckling kommer att belönas med mycket konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

Vi gör det tillsammans

Varje medarbetare är avgörande för att vi ska kunna nå vår vision. Hos Gernandt & Danielsson får du ta del av en arbetsmiljö som kännetecknas av sin starka laganda och inkluderande kultur. Hos oss finns det plats att stå ut som individ och bygga personliga relationer med varje enskild medarbetare. Genom att medvetet växa organiskt och framförallt rekrytera jurister direkt från universiteten har vi lyckats behålla och förstärka vår unika företagskultur.

Stockholm

Hamngatan 2
111 47 Stockholm Vägbeskrivning karriar@gda.se +46 8 670 66 00

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor